This is the Nederland website
      
This is the Nederland website


Vind een klas

Available Local SitesBaby Sensory

Cursus informatie

Klassenleidster Baby Sensory Amsterdam

amsterdam-zuid@babysensory.nl

06-41811260

Vind een klas

Type hier uw postcode of plaatsnaam om de dichtstbijzijnde klas te vinden.

Speciale gebeurtenissen

Cursus informatie

Klassenleidster Baby Sensory Amsterdam

amsterdam-zuid@babysensory.nl

06-41811260

Het Baby Sensory programma is nu ook in jouw omgeving beschikbaar. Je kunt samen met je baby wekelijks deelnemen aan de Baby Sensory lessen en je kunt op elk moment instappen in het programma! De belangstelling is groot, dus schrijf je op tijd in om teleurstelling te voorkomen!

Bezoekers zijn altijd welkom, maar neem wel eerst contact op met de Klassenleidster om een plaatsje te reserveren in de klas.

Wil je deelnemen? Vul dan je gegevens in in onderstaand formulier. Heb je nog vragen? Dan kun je ook telefonisch contact met haar opnemen of een email sturen.

Ervaring

 

Graag stellen wij ons (deels nieuwe) team aan jullie voor: Chaya Roderigues Pereira, Leonie Ridder, Berenice van Kampen.
Chaya Rodrigues Pereira (25 jaar) afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam als orthopedagoog en werkzaam als onderzoeker op de afdeling Kinder- en Jeugdpsychiatrie van het AMC. Ze heeft zo’n 14 jaar ervaring in het werken met kinderen in verschillende hoedanigheden; als oppas, in het informeel onderwijs aan peuters, kleuters en oudere kinderen en als leidster op kinderdagverblijven voor kinderen uit achterstandswijken in het buitenland. 
Berenice van Kampen (37): Sinds ik zelf als moeder met mijn oudste kindje Baby Sensory heb gevolgd, ben ik Groot fan van deze lessen. Hetgeen ik tijdens de lessen heb geleerd heb ik ook bij mijn 2e kindje kunnen toepassen, die het door zijn vroege komst (3 maanden te vroeg) extra nodig had. Niet alleen door de grote dosis positivisme die het je geeft maar ook door de vele handvaten die het programma aan jou en je kindje geeft. Kan dan ook niet wachten om deze positieve energie door te geven aan de ouders en kindjes.
Leonie de Ridder: Leonie is in 2014 afgestudeerd als Kind- en Jeugd psycholoog MSc aan de Universiteit Utrecht. Ze heeft hier later gewerkt als docent bij het vak Coachen en Trainen. Het lesgeven aan de universiteit was haar erg bevallen en daarnaast is ze dol op werken met baby's en peuters, waardoor het lesgeven bij Baby Sensory en Toddler Sense een uitstekende combinatie vormen. De aanpak om spelenderwijs nieuwe ideeën van spel aan te bieden en informatie omtrent de ontwikkeling van het jonge kind spreken haar erg aan.Kwalificaties

Omschrijving

Prijzen

Proefles: 10,00 Euro en geheel vrijblijvend
Cursus: 10 lessen €155,00
Losse les: €20,00 (alleen wanneer er plek is, check altijd van te voren de beschikbaarheid bij de klassenleidster om teleurstelling te voorkomen).

Voor tweelingen hanteren wij een 'Tweelingkorting' van 50% op de 2e deelnemer. Klik op tweelingkorting bij het boeken om van deze korting gebruik te maken.

Bij instroom gedurende het semester, zal het resterend aantal lessen in rekening worden gebracht. Dus bij instroom op de 4e cursusdag, zullen de resterende 6 lessen van dat blok worden gefactureerd.

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Close button

Evenementen Details

Omschrijving van het evenement:
Klassenleidster:
Contact: