This is the Nederland website
      
This is the Nederland website


Vind een klas

Available Local SitesBaby Sensory

Cursus informatie

Linda Veldman

Amersfoort@babysensory.nl

Vind een klas

Type hier uw postcode of plaatsnaam om de dichtstbijzijnde klas te vinden.

Speciale gebeurtenissen

Cursus informatie

Linda Veldman

Amersfoort@babysensory.nl

Het Baby Sensory programma is nu ook in jouw omgeving beschikbaar. Je kunt samen met je baby wekelijks deelnemen aan de Baby Sensory lessen en je kunt op elk moment instappen in het programma! De belangstelling is groot, dus schrijf je op tijd in om teleurstelling te voorkomen!

Bezoekers zijn altijd welkom, maar neem wel eerst contact op met de Klassenleidster om een plaatsje te reserveren in de klas.

Wil je deelnemen? Vul dan je gegevens in in onderstaand formulier. Heb je nog vragen? Dan kun je ook telefonisch contact met haar opnemen of een email sturen.

Ervaring

Even voorstellen:

Linda (42, moeder van 2 tieners) geeft de lessen, naast haar gastouderopvang, waar zij ook werkt met kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. En met op speelse wijze stimuleert in de ontwikkeling. Naast de lessen van Baby Sensory, adviseert zij zwangere ouders over Dunstan Babytaal en geeft hiervoor ook de trainingen en Babygebaren.

"Baby Sensory is een prachtig concept. Het sluit zo mooi aan op mijn andere concepten en bied ondersteuning aan ouders bij de ontwikkeling van hun kindje.

Daardoor hoop ik dat iedereen net zo enthousiast wordt van het programma "Baby Sensory" Het programma is afwisselend en hierdoor wordt elke les weer een feestje. Baby Sensory heeft iets magisch..."

Linda verwelkomt jullie graag binnenkort bij Baby SensoryAmersfoort

Kwalificaties

Omschrijving

Baby Sensory Amersfoort biedt de leukste, unieke en complete cursus voor ouders/ verzorgers en hun kindje(s) van 0 tot 15 maanden.

* Stimuleert de ontwikkeling van kindjes 

* Afwisselende lessen

* Quality time

* Fun 

* Andere ouders ontmoeten

* Informatief

* Je krijgt speltips om thuis mee verder te gaan

Eerst onze fijne sfeer proeven? Kies dan voor een proefles.

Prijzen

Prijzen

 

Proefles:  10,00 Euro en geheel vrijblijvend
10 lessen €150,00
Losse les: €20,00 (alleen wanneer er plek is, check altijd van te voren de beschikbaarheid bij de klassenleidster om teleurstelling te voorkomen).

 

Voor tweelingen hanteren wij een 'Tweelingkorting' van 50% op de 2e deelnemer, neem bij registratie even contact met ons op.

Bij instroom gedurende het semester, zal het resterend aantal lessen in rekening worden gebracht. Dus bij instroom op de 4e cursusdag, zullen de resterende 6 lessen van dat blok worden gefactureerd.

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.Close button

Evenementen Details

Omschrijving van het evenement:
Klassenleidster:
Contact: