This is the Nederland website
      
This is the Nederland website


Vind een klas

Available Local SitesBaby Sensory

Magische feestjes-een onvergetelijke dag! 

Onze klassenleidsters kunnen een feestje organiseren dat speciaal volgens uw wens ontworpen wordt. Het partijtje kan zowel bij u thuis als op locatie worden georganiseerd. Om een partijtje te boeken kunt u uw dichtstbijzijnde Klassenleidster bellen.

Baby Sensory en Toddler Sense feestjes zijn geschikt voor elke gebeurtenis waar ouders en baby’s samenkomen om iets te vieren. Voor verjaardagen, kraamfeesten, feestelijke vieringen op kinderdagverblijven of peuterspeelzalen, maar ook op trouwerijen en bedrijfsfeesten kunnen wij een programma voor de kleintjes organiseren. Voor elke gelegenheid kunnen wij u helpen om uw evenement tot een onvergetelijke dag te maken!  

party4

Wat bieden wij?

Als u al een keer een van onze prijswinnende Baby Sensory sessies heeft meegemaakt, dan weet u alles van onze opwindende ervaringen die we voor u en de kleintjes in petto hebben. Zo niet, dan kunnen we een selectie van vele tientallen activiteiten en liedjes voorstellen die geschikt zijn voor uw partijtje. Ook kunnen wij complete themafeesten organiseren, zoals ‘Baby Piraat’ of ‘Pret in het Oerwoud.’ 

Onze Baby Sensory Klassenleidsters werken samen met u een leuke baby- of peuterparty uit die geschikt is voor de babydeelnemers en de locatie waar u het partijtje wilt houden. Of u een klein partijtje wilt houden bij u thuis of een partij wilt geven ergens op locatie, u kunt ervan verzekerd zijn dat wij u helpen met het opzetten van een feestje dat geheel bij u past! 

party7

Bij Toddler Sense partijtjes staat net als binnen de lessen sport, spel, fantasie, actie en plezier centraal, altijd binnen een thema. Onder andere de volgende activiteiten zijn mogelijk:

  • Avonturentunnels
  • Springkastelen
  • Disco 
  • Springkussens
  • Parachutes
  • Actiespellen.

De partijtjes zijn vol afwisseling, actie en dynamiek. Ze kunnen worden aangepast aan de gemiddelde leeftijd van de kinderen en het gekozen thema.  De Toddler Sense Partijtjes kunnen eenvoudig aangepast worden om een specifiek thema te creëren zoals een Piraten of Prinsessen Party. De alternatieven zijn eindeloos.

Voor welke leeftijd ?

Baby Sensory partijtjes zijn geschikt voor baby’s tot 15 maanden en de Toddler Sense partijtjes zijn geschikt voor peuters van 1 tot 6 jaar. Om de partijtjes plezierig en ontspannen te laten verlopen, zullen de baby’s en de peuters elk begeleid worden door een van de ouders of verzorgers, met wie zij deze geweldige ervaring zullen delen. 

party1

 

 

 

Close button

Evenementen Details

Omschrijving van het evenement:
Klassenleidster:
Contact: