This is the Nederland website
      
This is the Nederland website


Vind een klas

Available Local SitesBaby Sensory

Zelf Franchisenemer worden?

Werken met het Baby Sensory programma biedt je de mogelijkheid om je eigen succesvolle bedrijf op te zetten met die werktijden die jou het beste uitkomen. Als Franchisenemer werk je samen met de ouders aan het stimuleren en ontwikkelen van de vaardigheden van hun baby of peuter. En je deelt in het plezier en het gevoel van trots die de ouders vervult bij het zien van de snelle ontwikkeling die de baby’s in de lessen op doen. Je ontwikkelt een sterke relatie op met de ouders en kinderen die je in de klassen krijgen. Kortom, je bent voortdurend met leuke, positieve dingen bezig, die je veel energie geven!

Class Leader

Wat maakt Baby Sensory zo speciaal?

Baby Sensory is speciaal ontwikkeld voor baby’s vanaf hun geboorte
Het unieke aan het Baby Sensory programmaconcept is dat het speciaal ontworpen is voor baby’s vanaf geboorte. Baby Sensory franchisenemers halen voordeel uit het feit dat het Baby Sensory programmaconcept door velen wordt beschouwd als het best beschikbare Baby Ontwikkelingsprogramma. De Baby Sensory lessen worden aangeboden aan baby’s tussen 0-6 maanden en tussen 7-15 maanden oud. Ons Toddler Sense Avonturenspel programma wordt gegeven aan peuters tussen 1 en 4 jaar.

Join a winning team!
Sinds we eind 2007 begonnen zijn met het aanbieden van franchises, is Baby Sensory sterk gegroeid. In de eerste 4 jaren zijn alleen in Engeland al meer dan 200 franchisenemers aangesteld, waarbij de meesten hun eerstejaars doelstelling hebben overtroffen. Inmiddels zijn er wereldwijd meer dan 150 franchisenemers aangesteld. Tegelijkertijd is de onderneming sterk internationaal gegroeid met een netwerk van Internationale Business Partners in Amerika, China, Spanje, Mexico, Scandinavië, Nederland, Canada, Mexico, Latijns-Amerika, Australië en Ierland. In 2015 is Baby Sensory actief in 26 landen.

Het succes heeft voor een positief momentum gezorgd voor onze Baby Sensory activiteiten en geeft ons de gelegenheid om verder te investeren in onze productontwikkeling en marketing. In de afgelopen jaren is Baby Sensory genomineerd voor een aantal prijzen en hebben we Baby Development Awards gewonnen in Engeland en Canada. In 2015 heeft Baby Sensory haar eerste prijs in Nederland gewonnen; Amsterdam Mama's heeft Baby Sensory verkozen tot Beste Baby Programma.

Onderzoek en ontwikkeling
Onze oprichtster, Dr. Lin Day, schrijft op vaste basis artikelen over de ontwikkeling van baby’s voor EYE magazine (Early Years Educator). Alle Baby Sensory activiteiten zijn gebaseerd op recente studies en wetenschappelijke literatuur. Het programma wordt regelmatig bijgewerkt. In 2010 is in Engeland Toddler Sense, het opvolgende programma voor peuters geïntroduceerd voor kinderen van 15 maanden tot en met 4 jaar. Dit programma is sinds 2015 actief zijn in Nederland.

New_TS_puppet

Word jij de nieuwe Franchisenemer?

De Franchisenemer is de allerbelangrijkste factor die de kwaliteit van het product bepaalt. Met dit in ons hoofd hebben we een uitgebreid training- en ontwikkelingsprogramma voor Franchisenemers ontwikkeld. De persoonlijke kwaliteitseisen die we aan onze Franchisenemers stellen zijn:
· Sterk zelfvertrouwen
· Enthousiasme en passie voor het vak
· Goede persoonlijke eigenschappen en vaardigheid in het omgaan met mensen en kinderen
· Sterke motivatie en doorzettingsvermogen
. Bij voorkeur een pedagogische opleiding.

Als je deze kwaliteiten bezit zullen wij je helpen om de specifieke kennis en vaardigheden bij te brengen om een succesvolle Baby Sensory business op te bouwen. Degenen die al werken in de wereld van kinderverzorging zoals klassenleidsters en groepsleidsters, kinderopvangmedewerkers, crècheleidsters etc. en zij die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging en de kans om voor zichzelf te beginnen, zullen met het Baby Sensory franchise programma een geweldige gelegenheid hebben om hun droom waar te maken.

Wij zoeken Franchisenemers door het hele land. Maar vooral in de volgende steden:
-Amersfoort: In samenwerking met Prenatal Hearts zijn we op zoek naar een gedreven Franchisenemer die vanuit de prachtige flagshipstore van Prenatal lessen Baby Sensory wil gaan opzetten.  
-Utrecht
-Het Gooi

De eerstvolgende Baby Sensory training zal in oktober 2016 plaatsvinden. Om meer te weten te komen over de mogelijkheid om Franchisenemer te worden, kun je een informatiepakket aanvragen via info@babysensory.nl.

 

Close button

Evenementen Details

Omschrijving van het evenement:
Klassenleidster:
Contact: