This is the Nederland website
      
This is the Nederland website


Vind een klas

Available Local SitesBaby Sensory

Toddler Sense, het avonturen en ontdekkingsprogramma voor alle nieuwsgierige dreumessen en peuters

Toddler Sense - Peuteractiviteiten voor de ontwikkeling van de dreumes en peuter

Toddler Sense – Peuter paradijs : Muziek, peutergym, dans, thematische spelen met een hoog actiegehalte. De perfecte manier voor peuters om hun energie op een positieve en stimulerende manier kwijt te kunnen, onder begeleiding van hun ouders.

Toddler Sense is een peutergym programma vol avonturen voor uw dreumes, peuter of kleuter. Net als bij Baby Sensory wordt er spelenderwijs van alles geleerd met behulp van leuke ideeën, speelgoed en heerlijke muziek, maar nu gericht op kinderen van 15 maanden tot 4 jaar. Er zijn aparte sessies voor kinderen van 15 tot 24 maanden en van 2 tot 4 jaar. Het is een peutercursus vol beweging, spel en avontuur. 

Activiteiten zijn kort, dynamisch en vooral erg leuk met een duidelijk beoogd doel. Kinderen worden begeleid op een ontdekkingsreis naar het heelal, door de jungle, onder water en naar verschillende plekken op de wereld. Elke week weer een nieuw avontuur in een uitdagend en tot de verbeelding sprekend thema. Uw dreumes of peuter kan bijvoorbeeld een berg beklimmen, op safari, fossielen zoeken, zwemmen met dolfijnen en op jacht naar dinosaurussen. Elke week een nieuw avontuur! De kinderen leren al jong dat bewegen leuk is en doen spelenderwijs allerlei kennis op over hoe de wereld werkt. En dat alles in het bijzijn van hun ouder. Samen plezier maken, spelen en ontdekken.

De Nieuwe Ontdekkers 15 – 24 maanden

   Toddler Sense Baby

Toddler Sense laat de Nieuwe Ontdekkers geleidelijk wennen aan nieuw materiaal.
De nieuwe activiteiten die zijn gericht op hun leeftijd en ontwikkeling en duren
45 minuten.

De Nieuwe Ontdekkers klassen starten altijd met ons “Hoe gaat het met jou” liedje, hierbij gebruik makend van zang, ritmestokjes en handenklappen. Hierna is het tijd om het speelveld te gaan ontdekken. Vervolgens zul je samen met je kind plezier gaan maken bij de gestructureerde, gethematiseerde activiteiten die door de Klassenleidster worden geleid. Daarna heeft je kind weer vrij spel in het speelkwartier.

Elke sessie eindigt met het afscheidslied.

De Avonturiers 2 tot 4 jaar

Toddler Sense Baby  

De Avonturiers worden binnengeleid in een hele nieuwe wereld van avontuur en uitdagingen, die gericht zijn op de verdere ontwikkeling en versterking van het lerend vermogen en die de peuters motiveren om nieuwe vaardigheden uit te proberen. Deze lessen duren 50 minuten.

Ook de Avonturiersklassen starten met ons “Hoe gaat het met jou?” liedje en gaan daarna met de ouders het speelveld in. Kinderen vinden het geweldig om over de objecten te klauteren, te leren balanceren op trapjes en blokken, door tunnels te kruipen en aan touwen te trekken.

Vervolgens ga je samen met je kind plezier maken bij de gethematiseerde activiteiten onder leiding van  de Klasseleidster. Vervolgensheeft je kind weer vrij spel in het speelkwartier.

De peuters vinden het ook leuk om na afloop van de les al het speelgoed weer samen op te bergen.

Elke sessie eindigt met het afscheidslied.

 

Toddler Sense Peuter   Toddler Sense Peuter
   
 

Zie wat anderen te zeggen hebben over onze klassen op de Ervaringen van deelnemers pagina.

Workshops
Zodra de Toddlers Sense lessen in uw regio van start zijn gegegaan zullen ook de volgende workshops worden aangeboden. De Kerst-, Zomer- en Voor- en Najaarsvakantieperiode’s zijn heel speciaal en hebben een hele nieuwe reeks van activiteiten die aangepast worden aan het seizoen. 

Zomervakantie Workshops
We houden speciale Toddler Sense workshops gedurende de hele zomer en hebben onder andere de volgende thema’s: 

‘Rock and Roll’:Een Rock en Roll muziek feestje dat ervoor zorgt dat de beentjes de vloer op gaan! Dance, jive, twist, shake, rattle & roll in een aanstekelijke atmosfeer van licht en geluid. Een geweldige ervaring! 

‘Zomer Extravaganza’:Een fantastische mix van kleurrijke activiteiten en spelletjes die maar doorgaat! Ontdek hindernis baan en de grote sportarena, Hijs de vlag, doe mee met de carnavalsoptocht en geniet van de achtbaan. The fun goes on and on and on…

‘Disco Ruimte Party’:Maak je gereed om te gaan dansen in de ultieme disco space party and lightshow. Lanceer raketten naar de maan, ga zeepbellen vangen, paardje rijden, reik uit naar de sterren, dans met kometen en maak space music. Opwindend, snel, vol met actie en hartstikke veel plezier! 

 

 


Close button

Evenementen Details

Omschrijving van het evenement:
Klassenleidster:
Contact: