Baby Sensory Amersfoort

06-50522492 Amersfoort@babysensory.nl

Events

We give various special lessons throughout the year: 
Valentine
Easter
Mothers Day
Father's Day
Baby Pumpkin
Christmas

Baby Sensory workshop bij Mamacafé Amersfoort Zuid

Een leuke workshop voor de jongste bezoekers van het Mamacafé! We gaan een leuke ochtend beleven in de magische wereld van zintuiglijk leren, spelen, verwonderen, ontdekken! Bovendien neem je ook nog eens inspirerende ideeën mee naar huis om daar samen verder te spelen. In deze leuke workshop, maken we muziek, zingen we liedjes, vertel ik wat over de ontwikkeling van de kinderen! Fun en Qualitytime! Kom je ook! Mamacafé is dé plek om andere papa’s en mama’s uit het Leusder-, Berg- en Vermeerkwartier te leren kennen en ervaringen uit te wisselen. Ondertussen kunnen onze kinderen gezellig met elkaar spelen. Mamacafé is op een leuke en zeer kindvriendelijke plek; Ska Kindcentrum Jan Jans. Natuurlijk zorgen we voor een kopje koffie of thee, limonade en iets lekkers.

Venue: Ska Kindcentrum Jan Jans Jacob Catslaan 28 3818 WK Amersfoort

Day: 01/03/2019

Times: De inloop is om 9:30 uur; we starten om 10:00 met de workshop

Tutor: Linda Veldman

Baby boeken festival in Utrecht

Een leuke workshop gebaseerd op het boek "Ik voel, ik voel...een beer". We gaan naast het lezen van dit prachtige boek aan de slag met de zintuigen, voelen, zien en horen. Op een leuke interactieve manier kan je met je kindje op ontdekkingstocht tijdens deze leuke workshop. "Ik voel, ik voel.... een beer" is een leuk peuterboek met voelplekjes In dit mooie, gebonden kartonboekje kunnen peuters op een wel heel bijzondere manier kennismaken met een aantal dieren. Die zijn namelijk niet alleen te bekijken, maar ook te voelen want elke pagina bevat een of meerdere voelplekjes. Aan elk dier is een eigen structuur gegeven: het konijn is lekker wollig, de veren van de pinguïn zijn glad en de muis heeft een vilten vachtje. De prenten zijn mooi grafisch in zwart-wit vormgegeven; dat contrast maakt de afbeeldingen extra goed zichtbaar, waardoor het boekje ook zeer geschikt is voor de allerjongsten.

Venue: Bibliotheek Utrecht Oudegracht 167 3511 AL Utrecht

Day: 07/04/2019

Times: 10:00 uur ; 11:00 uur en 12:00 uur

Tutor: Linda Veldman

Baby Sensory workshop bij Mamacafé Nijkerk

Een leuke workshop voor de jongste bezoekers van het Mamacafé! We gaan een leuke ochtend beleven in de magische wereld van zintuiglijk leren, spelen, verwonderen, ontdekken! Bovendien neem je ook nog eens inspirerende ideeën mee naar huis om daar samen verder te spelen. In deze leuke workshop, maken we muziek, zingen we liedjes, vertel ik wat over de ontwikkeling van de kinderen! Fun en Qualitytime! Kom je ook!

Venue: Bibliotheek Nijkerk Frieswijkstraat 99 3861BK Nijkerk

Day: 01/05/2019

Times: Inloop 9:30 uur en de workshop start om 10:00 uur

Tutor: Linda Veldman