Dit is de Netherlands website

Blijf op de Netherlands websiteor Wissel naar de Netherlands English website or Wissel naar de United States website

Baby Sensory partijtjes zijn magisch!

Vier je baby’s eerste verjaardag met Baby Sensory!Baby Sensory feestjes zijn ideaal voor je baby’s eerste verjaardag.

Onze Baby Sensory feestjes zijn geschikt voor elke gelegenheid wanneer jij en jouw familie en vrienden samen komen voor een feest.

-       Verjaardagen

-       Kerstmis, Pasen en seizoensgebonden feesten

-       Doop- of naamceremonies

-       Kraamfeestjes

-       School evenementen/feesten op het Kinderdagverblijf

Wat je evenement ook is, we maken het magisch, fascinerend en onvergetelijk voor jou, je baby of kind, en voor je gasten!

 

Wat gebeurt er op een Baby Sensory feestje?

Als je onze award winnende Baby Sensory lessen al eens hebt meegemaakt, weet je wat jou en jouw baby te wachten staat. Als dat niet het geval is, zal je Klas Leider een voorstel maken van het thema, de activiteiten en de nummers die bij de gelegenheid en de locatie passen. Of je nu een feestje plant voor een kleine groep ouders en baby's thuis of in een buitenlocatie, je kunt er zeker van zijn dat we het perfecte Baby Sensory feest gaan ontwerpen!

Plan je feestje

Neem contact op met je plaatselijke Klassenleidster om het feestje in te plannen. 

Maak je klaar voor een leuk feest waar jouw gasten weken over zullen praten en jij je altijd zal blijven herinneren.

Om te zorgen dat het feest voor iedereen een plezierige ervaring is, moeten baby's en kinderen worden begeleid door een ouder of verantwoordelijke volwassene.

  

Testimonials

 

"HEEL ERG bedankt ... iedereen hield van het Baby Sensory feest en de tijd vloog gewoon voorbij. Het kikkerdoek was heel grappig en het jungle-doek aan het einde was geweldig, we hadden allemaal een fantastische tijd! " Bron, Gareth en Isla Rose.

 

"Ik was verbaasd over de hoeveelheid positieve feedback met betrekking tot het Baby Sensory feest - zelfs van mensen zonder kinderen! We hebben er allemaal van genoten!" Hanna.

 

"Bedankt voor jullie hulp op het eerste verjaardagfeest van Bonnie. Iedereen merkte op hoe geweldig de spellen en liedjes waren." Lucy en Bonnie Maughan.

 

"Wauw! Wat een feest! Onvergetelijk, fantastisch, precies wat we wilden!" Jenna Ward.

"Heel erg bedankt voor een fantastisch Toddler Sense feestje! Alle voorbereidingen en activiteiten zorgden ervoor dat het een feest was om nooit meer te vergeten, dus veel van de moeders die gekomen zijn zeiden hoeveel ze ervan hadden genoten. Goed gedaan en heel erg dank!" Sarah Taylor.

"Heel erg bedankt voor zo'n geweldig Toddler Sense feestje, het was zo leuk en iedereen heeft er enorm van genoten!" Jos Bhatia.

"Mijn Toddler Sense verjaardagsfeestje was uitstekend - bedankt dat jullie het zo speciaal voor mij hebben gemaakt!" Mark Clarke. 

"Het derde verjaardagsfeest van Sam was onvergetelijk! Het was kleurrijk, druk en zo leuk, iedereen hield van de springkussens en van het speelgoed, ik zal deze ervaring zeker aan mijn vrienden aanbevelen!" Claire, Andy en Sam.